Busch Vacuümpompen en Systemen Busch-Logo
BuschProductenSystemenServiceInternationaal
Snel zoeken
Disciplines
Toepassingen
Systemen wereldwijd
Systemen Nederland
Systemen | volgens Busch
Vacuümsysteem

Bij het inrichten van productie-units is uw uitgangspunt een doordacht ontwerp. Een ontwerp waarmee de kwaliteit, continuïteit en efficiency van het proces zijn gewaarborgd. Daarbij denkt u niet in onderdelen, zoals pompen. U denkt in oplossingen. U zoekt een partner die uw productieconcept kan vertalen in een concreet, werkend systeem. Een partner die niet alleen ontwerpt, maar ook installeert en service verleent. Iemand die beschikt over de nodige expertise, inzicht heeft in uw processen, met kennis van productietechnieken.

 

De engineers van Busch stellen gedetailleerde plannen voor vacuümsystemen op en houden zich bezig met capaciteitsberekeningen. Daarnaast voeren zij onder andere calculaties uit op het gebied van leidingdiameters, warmtewisselaars, materiaalkeuze en condensors. Systemen worden ontworpen en gebouwd volgens alle relevante normen zoals Stoomwezen, ASME, AD-märkblatter, CODAP 2000 etc. Daarnaast worden de systemen, indien van toepassing, geleverd conform de PED en Atex richtlijnen. Door de brede expertise configureert Busch optimale oplossingen. Totaaloplossingen. Wij hebben slechts één vraag: wat is úw probleem?

 

Ervaar de toegevoegde waarde van ons specialisme in systeembouw in de praktijk. Bespreek met Busch de mogelijke oplossingen voor een systeem op maat. Busch is er klaar voor.


E-mailContactbuschvacuum.comSystemen NederlandSystems Netherlands Printversie