Busch Vacuümpompen en Systemen Busch-Logo
BuschProductenSystemenServiceInternationaal
Snel zoeken
Busch BV - leider in vacuüm | Woerden
Busch vacuümpompen & vacuümsystemen te  Woerden.

 

Kennis en ervaring

Al meer dan 50 jaar houdt Busch zich intensief bezig met vacuüm- en druktechniek. Een voortdurende ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande producten is daarvan het gevolg. Wij kijken naar de behoeften van onze klanten en markten. Samen met onze opdrachtgevers zoeken wij naar de beste oplossing.

 

Internationaal Busch netwerk

In vrijwel ieder geïndustrialiseerd land heeft Busch een zelfstandige vestiging. Hierdoor kunnen wij ook op lokaal niveau aan de wensen van de markt en die van onze klanten tegemoet komen. Daarnaast kan iedere Busch-onderneming gebruik maken van de wereldwijde kennis en ervaring. Snelle levering van vacuümpompen, (roots)blowers, zijkanaalventilatoren, lagedrukcompressoren en reserve-onderdelen heeft hoge prioriteit.

 

Meer doen dan je belooft

Als u zaken met ons doet, hangt de keuze voor Busch niet alleen af van kwaliteit, betrouwbaarheid, technische kennis, probleemoplossend vermogen en reële prijsstelling. Een persoonlijke benadering en begeleiding zijn net zo belangrijk. Wij doen gewoon wat wij beloven en vaak zelfs meer.

 


Telefoon: +31 (0)348 46 23 00 
Fax: +31 (0)348 42 29 39 
Email: info@busch.nl 
Adres: Pompmolenlaan 2, 3447 GK Woerden 
Post: Postbus 2091, 3440 DB Woerden 

E-mailContactbuschvacuum.comOverige locatiesBusch Netherlands Printversie